Hög flexibilitet , modern utrustning och erfaren expertis garanterar kvalitet

Trivsel erbjuder skräddarsydda städtjänster till företag, kommuner och husbolag. Vi har kostnadseffektiva och professionella lösningar på alla era städproblem.

Städ-expertis för de mest krävande situationer

 

Trivsel har bred erfarenhet av att leverera specialanpassade lösningar till olika typer av industrier. Vi har den utrustning och kunskap som krävs för att klara av alla typer av städning till industrier med höga krav. Med lång erfarenhet har vi kompetens inom allt från hygienkraven i livsmedelsindustrin till kemikalieriskerna och arbetssäkerheten i tungindustrin.

 

När det kommer till rengöring av era produktionsutrymmen erbjuder vi hög flexibilitet för att ni ska kunna bibehålla en avbrottsfri produktion. Vi utför även kontinuerlig eller projektbaserad städning i era hall- och lagerutrymmen för att se till att allt hålls i ordning.

 

På Trivsel prioriterar vi tillgänglighet för våra kunder. Vi är vana med tidspressade scheman och kort varsel ute på byggarbetsplatser där vi har lång erfarenhet av både byggstädning och slutstädning.

I de situationer som kräver, är vår personal skolade med hygienpass och arbetssäkerhetskort. 

Kostnadseffektiv inomhusstädning som ni kan lita på

En bra inomhusluft, samt rena och fräscha utrymmen ökar trivseln på arbetsplatsen och håller personalen friska och glada. Vi levererar pålitliga och kostnadseffektiva helhetslösning för inomhusstädning. Vare sig ni är ett företag, husbolag eller kommun, har vi en lösning som passar er. 

 

Trivsel kan ha hand om städning av t.ex. trappuppgången eller ingången till ert fastighetsbolag eller företag. Vi har även den expertis och de verktyg som krävs att ta hand om era golv så att de hålls rena och håller länge.

 

Vi har erfarenhet av hygienkraven i butiksutrymmen och vet hur vi ska städa för att göra ett bra intryck på era kunder. Vi städar också era kontorsutrymmen och kan även t.ex. vattna växter och fylla på bruksvaror. 

 

När ni anlitar Trivsel vet ni att allt blir skött rätt.

Flexibla lösningar och toppmoderna verktyg för kostnadseffektiv städning

Det finns ingen smuts som vi inte kommer åt. Vi investerar kontinuerligt i specialanpassade verktyg för att tvätta renare och mer kostnadseffektivt. Vi har bl.a. verktyg som gör att vi kan tvätta fönster utomhus upp till 10 m höjd – utan personlyft. Vi utför även tak- och fasadtvätt och har utrustning för att rengöra takrännor samt dammsuga ventilationsrör från marknivå. 

Kvalitet

Vi är måna om att alltid leverera de effektivaste lösningarna med hög kvalitet och standard. Vi håller vad vi lovar och vill alltid ge ett rent slutresultat som ert företag är nöjd med.

 

Professionalitet

Vi strävar till den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoder. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett professionellt resultat.

Ödmjukhet

Kunden har alltid rätt. Vi utgår alltid från kundens problem och skräddarsyr lösningar därefter. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras problem på bästa möjliga sätt. Vi finns tillgängliga och är snabba att anpassa oss efter våra kunders behov.

 

Omtanke

Vi har omtanke om kund, personal och miljö. Vi är engagerade och bryr oss om våra kunders trivsel. Vi värderar och tar hand om vår personal. Vi tror att när personalen trivs så kommer de i sin tur att bemöta våra kunder med ett leende på läpparna. Vi använder oss av utrustning och tvättmedel som är skonsamma för både människor och miljö.

Trivsel siivouspalvelut

Kontakta oss

Vi tar emot alla typer av städuppdrag och frekvensen av städningen anpassas efter era behov och önskemål. Tillsammans lägger vi upp rutiner som passar in i er produktion och verksamhet.

 

Våra verksamhetsområden: 

Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors 

 

Ta kontakt