Vår historia

Städföretaget Trivsel grundades år 2009 under namnet SJT Cleaning av bröderna Saul, Tomas och Johan Mäenpää. Med erfarenhet från byggnadsbranschen visste de att det fanns en nisch att fylla. I byggnadsbranschen är tidtabellen för projekten ofta pressade vilket gör att det sätter stor press på städfirman som utför slutstädningen.

Grundarna insåg att det behövdes ett städföretag i regionen som kan göra ett snyggt jobb under hård tidspress. Saul hade också flera års erfarenhet av både restaurang- och livsmedelsbranschen, vilket gav en inblick i hur viktigt det är med hygien och renhet för att uppfylla de krav som myndigheter och kunder ställer. Detta ställer i sin tur höga krav på städföretaget och dess personal.

Efter ett par år insåg de att det fanns ett städbehov även på den privata marknaden, varefter företaget 2014 lanserade tjänster även till privatkunder. Samtidigt byttes namnet till Trivsel för att framhäva det företaget egentligen erbjuder. Vi bryr oss om, och jobbar hårt för att öka våra kunders trivsel, både på arbetsplatsen och i hemmet.

Våra värderingar

Kvalitet

Vi är mån om att alltid leverera de effektivaste lösningarna med hög kvalitet och hög standard. Vi håller vad vi lovar och vi vill alltid ge ett rent slutresultat som kunden är nöjd med.

Professionalitet

Vi strävar att ha den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoderna. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett professionellt resultat.

Ödmjukhet

Kunden har alltid rätt. Vi utgår alltid från kundens problem och skräddarsyr lösningar därefter. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras utmaning på bästa möjligaste sätt. Vi finns tillgängliga och är snabba att anpassa oss efter våra kunders behov.

Omtanke

Vi har omtanke om kund, personal och miljö. Vi är engagerade och bryr oss om våra kunders trivsel, vare sig det är på arbetsplatsen eller i hemmet. Vi värderar och tar hand om vår personal. Vi tror att när personalen trivs så kommer de i sin tur att bemöta våra kunder med ett leende på läpparna. Vi använder oss av utrustning och tvättmedel som är skonsam både för både människor och miljö.

Verksamhetsområde

I dagsläget erbjuder vi tjänster åt företag och privatpersoner i Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors.