Bakgrund

Bröderna Saul, Tomas och Johan Mäenpää grundade 2009 städföretaget Trivsel, under namnet SJT Cleaning. Tack vare deras erfarenhet inom byggbranschen visste de att det fanns ett behov på marknaden att fylla. Tidtabellerna är ofta pressade i byggbranschen, så ett städföretag som sköter slutstädningen arbetar under hårt tryck.

Bröderna insåg att det fanns ett behov i området av ett städföretag som kunde ett strålande resultat också under hård tidspress. Saul hade också varit i restaurang- och livsmedelsbranschen i flera år, så han kände vikten av hygien och renlighet för att uppfylla kraven från myndigheter och kunder. Dessa bestämmelser ställer i sin tur stora krav på städföretaget och dess personal.

Efter ett par år märkte bröderna även ett behov på privatmarknaden av ett städföretag, så under 2014 lade de även in tjänster för privatkunder i företagets utbud. Samtidigt ändrades företagets namn till Trivsel, för att betona vad företaget faktiskt erbjuder. Vi vill skapa trivsel åt våra kunder både hemma och på jobbet.

Våra värderingar

Kvalitet

Vi är mån om att alltid leverera de effektivaste lösningarna med hög kvalitet och hög standard. Vi håller vad vi lovar och vi vill alltid ge ett rent slutresultat som kunden är nöjd med.

Professionalitet

Vi strävar att ha den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoderna. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett
professionellt resultat.

Ödmjukhet

Kunden har alltid rätt. Vi utgår alltid från kundens problem och skräddarsyr lösningar därefter. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras utmaning på bästa möjligaste sätt. Vi finns tillgängliga och är snabba att anpassa.

Omtanke

Vi har omtanke om kund, personal och miljö. Vi är engagerade och bryr oss om våra kunders trivsel, vare sig det är på arbetsplatsen eller i hemmet. Vi värderar och tar hand om vår personal. I det aktuella fallet finns det inga bagateller i det företaget, men det finns inget behov av någon annan person i landet. Ansökan är baserad på användningen av miljön och miljön när det gäller tallar och miljön.

Verksamhetsområde

Vi erbjuder för närvarande städtjänster för företag och privatpersoner i Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors.