Rakennus loppusiivous – Trivsel hoitaa homman

Jotta uudisrakennus näyttäisi yhtä hyvältä kuin havainnekuvissa, se täytyy siivota huolellisesti ennen luovutusta. Perusteellinen rakennus loppusiivous päättää aina projektin. Loppusiivouksella varmistetaan että lopputulos on juuri niin uutuudenkiiltävä kuin suunnitelmissa kaavailtiin. Siisti ja puhdas rakennus tekee hyvän vaikutuksen ostajiin ja tukee hyvää laatuvaikutelmaa. Siksi loppusiivous kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi.

rakennus loppusiivous siivousfirma Trivsel Pietarsaari

Räätälöity remontin loppusiivous takaa parhaan lopputuloksen

Trivsel tarjoaa räätälöityjä palveluja. Loppusiivous ja siihen sisältyvät työt sovitaan aina kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun tilaat loppusiivouksen meiltä, se voi sisältää esimerkiksi seuraavat työt:

  • Sisäpintojen puhdistus rakennusmateriaalista ja roskasta
  • Imurointi ja pölyjen pyyhkiminen kaikilta pinnoilta
  • Keittiöiden ja kylpyhuoneiden siivous
  • Ikkunanpesu.

Kun tilaat loppusiivouksen meiltä, voit olla varma, että asiakkaitasi odottaa puhdas ja siisti, uutuuttaan kiiltelevä rakennus.

Ota yhteyttä

Uudisrakennuksen tai remontin loppusiivous ajankohtainen? Anna ammattilaisten hoitaa työ puolestanne, näin voitte itse vain keskittyä nauttimaan uudesta ympäristöstänne. Jätä yhteydenottopyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä.