Lattian pesu ja huolto luotettavasti

Pidämme toimitilasi puhtaina ja ammattimaisesti hoidettuina

Lattian pesu ja hoito on tärkeä päivittäinen huoltotoimenpide, joka paitsi pidentää sen käyttöikää, myös vaikuttaa olennaisesti yleiseen siisteyteen. Lian ja pölyn peittämä lattia on silmiinpistävä, ja myös asiakkaasi huomaavat sen nopeasti. Trivselin lattianhoitopalvelu  pitää toimitilojesi lattiat puhtaina ja hyväkuntoisina, ja sinä voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.

lattian pesu Trivsel siivousfirma hoitaa
lattian pesu Trivsel siivousyritys Pietarsaari

Säännöllinen lattian vahaus pitää sen hyväkuntoisena pitkään

Jotta lattia säilyisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään, sitä tulee hoitaa ja vahata säännöllisesti. Lattianhoitotyöt, kuten esimerkiksi. parketin pesu ja vahaus, kokolattiamaton pesu sekä lattian vahaus tehdään käyttäen uusimpia aineita ja laitteita, jotka poistavat lian tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Olipa lattiamateriaali sitten puu, kivi, muovi, parketti, vinyyli, betoni tai marmori, erinomainen lopputulos on meille kunnia-asia.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä. Trivsel räätälöity siivouspalvelu Pietarsaaren, Kokkolan, Vaasan ja Helsingin alueella.

Arvomme

Arvot, jotka näkyvät puhtaasti palvelussamme

Arvomme ohjaavat jokaista toimintaamme. Laatu, ammattimaisuus, nöyryys ja huolenpito ovat kulmakiviämme, jotka tekevät meistä luotettavan ja asiakaslähtöisen siivouspalveluiden tarjoajan. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, asiakkaidemme tarpeita ja toiveita tarkasti kuunnellen.

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme, ja haluamme aina tuottaa puhtaan lopputuloksen, johon asiakas voi olla täysin tyytyväinen.

Ammattimaisuus

Panostamme aina parhaisiin varusteisiin ja korkealaatuiseen koulutukseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset tarjota ammattimaista palvelua asiakkaillemme.

Nöyryys

Keskitymme aina asiakkaan tarpeisiin ja mukautamme puhdistusratkaisumme niiden perusteella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut heidän haasteisiinsa.

Huolenpito

Huolehdimme asiakkaista, henkilökunnasta ja ympäristöstä. Pidämme huolen, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja henkilökuntamme viihtyy työssään. Käytämme hellävaraisia aineita ihmisten ja ympäristön parhaaksi.