Muutot noudattavat useimmiten tiukkaa aikataulua. Huoneisto täytyy tyhjentää ja siivota tiettyyn aikaan mennessä, ja työtä riittää molemmissa päissä muuttoa. Muuttajalla onkin niin paljon tekemistä kalusteiden ja tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa, että siivous ei useinkaan ole päällimmäisenä asiana mielessä. Loppusiivouksen tekeminen myöhään yöllä muutosta väsyneenä ei palvele kenenkään etuja. Fiksuin tapa onkin antaa muuttosiivous ammattilaisten tehtäväksi.

Säästä aikaa tilaamalla muuttosiivous Trivseliltä

Kun muuttosiivous tehdään ammattilaisten toimesta, voit keskittyä itse muuttoon ja säästät huomattavasti aikaa. Samalla voit olla levollisin mielin lopputuloksen suhteen. Kun vuokraamasi tila jää siistiin ja puhtaaseen kuntoon, vältyt ongelmilta vuokranantajan kanssa. Trivselin muuttosiivouspalvelun avulla tämä kaikki sujuu kannaltasi täysin vaivattomasti.

Tilaa kauttamme myös muuttolaatikot

Voit myös vuokrata muuttolaatikoita Trivselin kautta. Muovisten ja pinottavien muuttolaatikoiden koko on  60 x 40 x 30 cm. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Muista 50 %:n kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää 50 % siivouksen hinnasta verotuksessasi. Saat vähennystä jopa 2 400 € per henkilö vuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy loppusiivouksesta maksuton tarjous heti tänään!

Ota yhteyttä