Muuttosiivous

Asunnon loppusiivouksella muuton yhteydessä on yleensä tiukka aikataulu. Usein asunnon tulee olla täysin siivottu ja luovutuskunnossa jo seuraavana päivänä tavaroiden pois viemisestä. Pelkästään tavaroiden pakkaamisessa, kuljettamisessa ja purkamisessa riittää kuitenkin yllin kyllin työtä, jolloin muuttosiivous on ylimääräinen, stressiä lisäävä riesa. Usein se tehdäänkin väsyneenä myöhään yöllä. On kuitenkin fiksumpikin tapa.

Säästä aikaa ja hermoja, teetä kodin muuttosiivous ammattilaisella

Muuton helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi on helpointa palkata siivousyritys. Kun tilaat muuttosiivouksen Trivseliltä, ammattitaitoiset työntekijämme tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat välineet ja hoitavat siivouksen tehokkaasti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse edes ajatella siivousta, vaan saat keskittyä muuttamiseen. Ammattimainen lopputulos takaa myös, että vältät ongelmat vuokranantajasi kanssa.

Tilaa samalla edulliset muuttolaatikot

Helpota muuttoa ja vuokraa muuttolaatikot Trivselin kautta. Muuttaminen nopeutuu ja helpottuu muuttolaatikoiden käytöllä. Kestävästä muovista valmistetut laatikot ovat pinottavia ja kooltaan 60 x 40 x 30 cm.

Muista kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lue ajankohtaista tietoa kotitalousvähennyksestä täältä. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä saat myös kotitalousvähennys -sivultamme.

muuttosiivous ja kotitalousvähennys Trivsel

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy muuttosiivouksesta, tiedustele tarvittaessa myös Trivsel muuttosiivous Helsinki mahdollisuudesta, maksuton tarjous sinulle oitis!

Ota yhteyttä