Stressaako edessä oleva muutto jo etukäteen? Tavaroiden pakkaaminen, siirtäminen, purkaminen ja uudelleen järjestely ovat aikaa vieviä ja raskaita töitä. Muuttaminen vaatiikin aina hyvää suunnittelua ja pitkää pinnaa. Helpota stressiäsi tilaamalla avuksesi Trivselin muuttopalvelu. Meiltä saat kaikki muuttamiseen liittyvät palvelut yhtenä palvelukokonaisuutena.

Trivselin muuttopalvelu = stressitön muutto

Muuttopalvelun sisältö sovitaan tarpeidesi mukaan. Muuttoapu voi sisältää vaikkapa koko muuton tavaroiden pakkaamisesta niiden purkuun uudessa kodissasi. Samalla kertaa voit tilata myös ammattimaisen loppusiivouksen, koska siivous ei useinkaan tunnu kovin houkuttelevalta muuton keskellä. Säästät aikaa ja vaivaa kun palkkaat työhön siivouspalvelun, joka tuo tarvittavat siivousvälineet mukanaan. Näin vanha asunto on mukava antaa eteenpäin uudelle asukkaalle ja samalla vältät ongelmat vuokranantajasi kanssa.

Muista 50 %:n kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää 50 % siivouksen hinnasta verotuksessasi. Saat vähennystä jopa 2 400 € per henkilö vuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Ota yhteyttä

Älä stressaa muuton vuoksi, tilaa meiltä kaikki tarvitsemasi muutto- ja siivouspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy muuttopalvelun hintaa tänään!

Ota yhteyttä