Muuttopalvelu Vaasa – Pietarsaari – Kokkola

Muuttoapua edulliseen hintaan!

Muuttaminen on usein haastavaa, tavaroiden pakkaaminen, siirtäminen, purkaminen ja uudelleen järjestely ovat aikaa-vieviä ja raskaita töitä, siksi tähän kannattaa tilata resursseja. Meillä on kokemusta niin pienimmistä kuin isoimmista muutoista. Autamme myös etukäteen, suunnittelemaan muuton, ja voimme myös auttaa loppusiivouksen kanssa. Ota meihin yhteyttä ja tilaa Trivsel Muuttopalvelu Vaasa, Pietarsaari, Kokkola aksentille!

muuttopalvelu Vaasa Pietarsaari Kokkola Trivsel Oy

Muutto edessä? Meillä on välineet hoitaa homma sujuvasti

Palvelun sisältö sovitaan tarpeidesi mukaan. Muuttoapu voi sisältää vaikkapa koko muuton tavaroiden pakkaamisesta niiden purkuun uudessa kodissasi. Samalla kertaa voit tilata myös ammattimaisen loppusiivouksen, koska siivous ei useinkaan tunnu kovin houkuttelevalta muuton keskellä.

Säästät aikaa ja vaivaa kun palkkaat siivousfirman, joka tuo tarvittavat siivousvälineet mukanaan. Näin vanha asunto on mukava antaa eteenpäin uudelle asukkaalle ja samalla vältät ongelmat vuokranantajasi kanssa.

Miksi valita Trivsel?

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme.

Huolenpito

Pidämme huolen asiakkaista, henkilöstöstä ja ympäristöstä.

Ammattimaisuus

Pyrimme siihen, että yrityksessämme on parhaat varusteet ja parhaiten koulutettu henkilöstö.

Asiakaslähtöinen

Toimimme lähellä asiakasta ja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan

muuttopalvelu Vaasa ja kotitalousvähennys

Muutto kotitalousvähennys

Muuttopalvelu itsessään ei harmillisesti ole, mutta moni muu muuton yhteydessä tehtävä työ kylläkin on, kuten esimerkiksi uusien huonekalujen kokoaminen, valaisimien ja taulujen kiinnitys, muuttosiivous vanhassa ja uudessa asunnossa. Lue lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä vero.fi -sivuilta.

Ota yhteyttä

Trivsel muuttopalvelu Vaasa, Pietarsaari, Kokkola palveluksessasi! Älä stressaa muuton vuoksi vaan tilaa meiltä kaikki tarvitsemasi muutto- ja siivouspalvelut. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä