Trivsel – Kodin siivous

Valitse Trivsel kodin siivous ja sano heipat stressille!

Matkalla on mukavaa, mutta koti on silti kaikkein ihanin. Etenkin kun koti on puhdas ja siisti. Jätä kodin siivoaminen Trivselille, niin saat enemmän aikaa itsellesi tärkeille asioille. Kotisiivous sovitetaan sinun tarpeidesi mukaan. Teemme satunnaisia tai säännöllisiä kotisiivouksia sinulle sopivina ajankohtina ja päivinä.

Säännöllisellä siivouksella vähemmän huolta

Helpota arkeasi tilaamalla säännöllinen kotisiivous. Huolehdimme siivouksesta esimerkiksi joka toinen tai joka viikko. Palvelumme sovitetaan aina toiveidesi mukaan mutta normaaliin säännölliseen kotisiivoukseen sisältyy:

 • Imurointi
 • Pölyjen pyyhkiminen vapailta pinnoilta
 • Kosteamoppaus
 • Peilien puhdistus
 • Kylpyhuoneen pesu

Perusteellisella puhdistuksella kodista aivan putipuhdas

Jotta kotisi säilyisi tip-top-kunnossa, suosittelemme lisäksi perusteellista siivousta noin joka toinen kuukausi. Voit tilata perusteellisen siivouksen myös esimerkiksi ennen juhlia tai juhlapyhiä. Perusteelliseen siivoukseen sisältyy esimerkiksi:

 • Uunin, jääkaapin ja saunan puhdistaminen
 • Tekstiilihuolto
 • Lattian vahaus
 • Muut erikoissiivouksen toiveiden mukaan

Yleisiä kysymyksiä

Ei. Toisin kuin monissa muissa siivousyrityksissä, meidän siivoojamme tuovat aina mukanaan kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet, myös tikkaat ja pölynimurin. Mutta jos haluat, että käytämme sinun pesuaineitasi, sekin sopii. 

Sinun ei tarvitse olla kotona meidän takiamme, mutta jos haluat olla kotona, sekin käy hyvin. Jos et ole kotona, sovimme jonkin paikan avaimelle (esim. koodilaatikko) tai annat meille vara-avaimen. Säilytämme vara-avainta aina turvallisesti ja avain varustetaan koodimerkinnällä, joten kukaan muu ei tiedä, mihin taloon se kuuluu.

Ei tarvitse, mutta tietenkin jos tavarat ovat oikeilla paikoillaan, meille jää enemmän aikaa siivoamiseen.

 

Ei. Uskomme, että olet tyytyväinen siivoukseen, emmekä sen vuoksi vaadi sitovia sopimuksia. Jos olet tyytymätön siivoukseen, korjaamme aina lopputuloksen.

Näin helposti tilaat kotisiivouksen

 1. Lähetä tarjouspyyntö tai soita meille. Annamme maksuttoman tarjouksen.
 2. Käymme läpi, mitä haluat meidän siivoavan ja mikä päivä ja ajankohta ovat sinulle sopivia. Jos haluat, voimme myös tulla käymään kotiisi tekemään maksuttoman kartoituksen.
 3. Huolehdimme siitä, että kotisi on putipuhdas! Jos sovimme säännöllisestä siivouksesta, saat vakinaisen siivoajan, joten sama henkilö huolehtii aina kotisi siivouksesta.
 4. Hae kotitalousvähennystä, jolloin saat kustannuksista takaisin.

Muista vuoden 2023 kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Ajankohtaista tietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea verohallinnon sivuilta. Voit myös lukea lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Ota yhteyttä

Kodin siivous luotettavasti hyvään hintaan, jätä yhteydenottopyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä.