Tyytyväiset asiakkaat ovat Trivselille tärkeintä

Referenssit

Asiakkaamme kertovat

Ole’s Fast Food asiakaskokemus
Nooga asiakaskokemus

Kronqvist

”Avainsanojamme kaikessa tekemässämme ovat laatu, palvelu ja osaaminen! Näiden arvojen saavuttamiseksi vaadimme samaa myös liikekumppaneiltamme. Trivsel täyttää vaatimuksemme kaikilla näillä osa-alueilla. Joustavuus on heidän ehdoton vahvuutensa!”

Marcus Jansson

Genero

”Trivselin siivouspalvelut Generon toimistoilla sekä Helsingissä että Pietarsaaressa toimii todella hyvin. Yritykseen on helppoa olla yhteydessä ja palvelu on todella joustavaa, aina voi kysyä ja yleensä vastaus tai ratkaisu löytyy heti. Trivsel on kyllä enemmän kuin siivooja – hommat vaan pelaa.”

Sebastian Östman

MKM Solutions

“Trivsel hoitaa sekä rakennus- että loppusiivoukset rakennusprojekteissamme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä henkilökohtaiseen palveluun, jonka vain paikallinen yritys voi antaa. Siivousten laatu on ollut huipputasoa. Trivsel on noudattanut rakennusalan tiukkoja aikatauluja kiitettävästi.”

Mats Östman

ETHA WIND

”Palvelu on ollut erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä, erikoistoiveisiin tai mahdollisiin muutoksiin on vastattu nopeasti ja yhteydenpito ollut helppoa.”

Ann-Mari Skytte

Nooga

”Trivsel on hoitanut siivouksen Noogan tiloissa aivan firman perustamisesta, 2016, lähtien eli noin 6 vuoden ajan. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Trivsel hoitaa viikkosiivouksen ja pitää puolestamme huolen siitä, että wc- ja käsipaperia sekä käsisaippuaa on aina saatavilla, tämä palvelu kuuluu siivouspakettiin. Lisäksi Trivsel on keväisin hoitanut ikkunoiden puhdistuksen ja ollut apuna muuttosiivouksissa.

On todella kätevää ja helppoa, kun meidän toimipisteitä on eri paikkakunnilla, että meillä on sama toimitsija ja yhteyshenkilöt paikkakunnasta riippumatta.”

Monika Ahlskog

Ole’s Fast Food

”Kuten te kaikki varmaan tiedätte, niin elintarvikealalla on puhtaus kaikki kaikessa.

Olemme tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan Trivselin kanssa ja yhteistyömme on sujunut todella hyvin. On turvallinen olo kun tietää takuuvarmasti, että joka aamu saa käynnistää tuotannon puhtaissa tiloissa.

Puhtaus ja hygienia on myös sosiaalisissa tiloissa erittäin tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnin ja viihtyvyyden kannalta. Myös tämä osa-alue on toiminut Trivselin kanssa moitteetta.”

Joel Snellman

Sotka

“Valitsimme Trivselin, koska paikallinen yritys tuntuu luotettavalta valinnalta. Olemme tyytyväisiä heidän hintaan ja laatuun.”

Tommi Oikkonen
Vuoden kokemuksella
Meistä

Räätälöityjä puhtaanapito palveluja yrityksille ja yksityishenkilöille

Asiakkaiden viihtyvyys on meille tärkeää sekä työpaikalla että kotona. Pidämme sen vuoksi tarkoin huolta, että työ tehdään laadukkaasti ja hymy huulilla. Jokaisella asiakkaalla on omat ainutlaatuiset haasteensa, ja siksi sovitamme palvelumme jokaisen omien tarpeiden mukaan.

Toiminta-alue

Laadukkaat siivous- ja muuttopalvelut

Tarjoamme tällä hetkellä siivouspalveluja ja muuttopalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille Pietarsaaressa, Kokkolassa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Helsingissä.

Trivsel – Pietarsaari

Trivsel – Vaasa