Kronqvist

”Avainsanojamme kaikessa tekemässämme ovat laatu, palvelu ja osaaminen! Näiden arvojen saavuttamiseksi vaadimme samaa myös liikekumppaneiltamme. Trivsel täyttää vaatimuksemme kaikilla näillä osa-alueilla. Joustavuus on heidän ehdoton vahvuutensa!”

Marcus Jansson

Genero

”Trivselin siivouspalvelut Generon toimistoilla sekä Helsingissä että Pietarsaaressa toimii todella hyvin. Yritykseen on helppoa olla yhteydessä ja palvelu on todella joustavaa, aina voi kysyä ja yleensä vastaus tai ratkaisu löytyy heti. Trivsel on kyllä enemmän kuin siivooja – hommat vaan pelaa.

Sebastian Östman

MKM Solutions

“Trivsel hoitaa sekä rakennus- että loppusiivoukset rakennusprojekteissamme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä henkilökohtaiseen palveluun, jonka vain paikallinen yritys voi antaa. Siivousten laatu on ollut huipputasoa. Trivsel on noudattanut rakennusalan tiukkoja aikatauluja kiitettävästi.”

Mats Östman

ByggRak Consulting Ab

“Olen monta kertaa käyttänyt Trivselin palveluja ja olen joka kerta hämmästynyt heidän ammattitaidostaan ja palvelutahdostaan. Minulla on myös ollut hyötyä heistä muussa kuin siivouksessa. Olemme luottaneet siihen, että työ suoritetaan ajoissa vaikka aikataulu monesti on tiukka. Trivsel on herkkäkuuloinen mielipiteillemme ja toivomuksillemme. He hoitavat tehtävänsä ja heidän kanssaan on aina mieluisaa asioida. Voimme lämpimästi suositella Trivselin palveluja.”

Carl-Gustav Björk

Optima

“Laajennus ja tilojen muutokset tehtiin elokuussa 2013 – elokuuhun 2014. Trivsel vastasi rakennussiivouksesta rakentamisen aikana ja oli palveluntarjoaja jolla oli resursseja ja ammattitaitoa projektin loppusiivouksen läpivientiin erittäin vaativalla aikataululla.”
Rabbe Ede

City Car Wash

”Meille on tärkeää, että kun pesuhuoneen ovet aukeavat, asiakas näkee sen aina puhtaana; se on osa laadukasta pesukokemusta. Olemme erittäin tyytyväisiä Trivselin tarjoamaan korkealaatuiseen palveluun ja joustavuuteen – koska pesupisteemme ovat auki ympäri vuorokauden, tapahtuu niiden puhdistus hankaliin kellonaikoihin. Pidämme myös siitä, että kehitysehdotukset ja palaute otetaan vakavasti ja niihin vastataan nopeasti.”

Mattias Enlund

Sotka

“Valitsimme Trivselin, koska paikallinen yritys tuntuu luotettavalta valinnalta. Olemme tyytyväisiä heidän hintaan ja laatuun.”

Tommi Oikkonen