Trivsel siivouspalvelu Vaasa

Siivous Vaasa ja lähiseutu – Trivsel

Puhdas koti tai toimisto on helpoin tapa viihtyä. Työpaikalla voidaan välttää onnettomuuksia asiantuntevalla ja hyvin suunnitelulla siivouksella.

Trivselin siivouspalvelut edustavat korkeinta laatua, ja voimme ylpeinä tarjota asiakkaillemme Vaasassa asiakkaan toiveisiin ja erityistarpeisiin keskittyvää siivouspalvelua. Yritys on perustettu vuonna 2009, ja siitä lähtien olemme saaneet suuren joukon tyytyväisiä asiakkaita niin Pietarsaaressa, Kokkolassa kuin Helsingissäkin. Nyt voimme vihdoin tarjota palvelujamme myös Vaasassa!

Siivousta sinun ehdoillasi

Olemme erikoistuneet räätälöimään siivouspalvelumme asiakkaiden toiveiden mukaan. Käymme aina läpi siivoustarpeet asiakkaidemme kanssa, jotta palvelumme olisivat varmasti mahdollisimman laadukkaita ja ne suoritettaisiin oikein. Siten voimme ottaa huomioon mahdolliset erityistarpeet ja aikataulut ja mukauttaa palvelumme näihin vaatimuksiin.

Meillä on aina, tehokkaat nykyaikaiset välineet, joustava asenne ja ystävällinen palvelu!

Tulos syntyy hyvinvoinnista

Ymmärrämme onnellisen henkilökunnan ja työn hyvien tulosten välisen yhteyden. Panostamme henkilökuntamme osaamiseen ja huolehdimme siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään. Huomaat sen ensiluokkaisista siivoustuloksista ja saamastasi iloisesta tervehdyksestä, kun kohtaat työntekijöitämme. 

Ota yhteyttä

Trivsel kotisiivous Vaasa ja lähiseutu, ota yhteyttä meihin niin me kerromme toiminnastamme mielellämme lisää.