Porrassiivous

Siisteys, viihtyvyys ja turvallisuus rappukäytävissä

Puhdas rappukäytävä lisää asukkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä. Siksi säännöllinen ja laadukas porrassiivous on tärkeää. Hyvin tehdyn siivouksen jälkeen rapussa tuoksuu raikkaalta ja työnjälki on moitteetonta. Kun tilaat porrassiivouksen Trivseliltä, asuintalosi tai toimistorakennuksesi rappukäytävät pysyvät taatusti siisteinä ja viihtyisinä.

Trivselin porrassiivous – tehokasta ja ystävällistä palvelua

Trivsel panostaa tehokkaaseen ja ystävälliseen palveluun. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, ja rappusiivous, mm. rappukäytävien pesu ja vahaus, tehdään käyttäen parhaita työvälineitä ja aineita. Ensiluokkainen lopputulos on tärkein tavoitteemme. Ja mikäli satutte törmäämään henkilöstöömme rapussa, vastassanne on mukava ja reipas porrassiivooja.

Ota yhteyttä

Porrassiivous turvallisuuskriteerit täyttäen, jätä yhteydenottopyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Arvomme

Arvot, jotka näkyvät puhtaasti palvelussamme

Arvomme ohjaavat jokaista toimintaamme. Laatu, ammattimaisuus, nöyryys ja huolenpito ovat kulmakiviämme, jotka tekevät meistä luotettavan ja asiakaslähtöisen siivouspalveluiden tarjoajan. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, asiakkaidemme tarpeita ja toiveita tarkasti kuunnellen.

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme, ja haluamme aina tuottaa puhtaan lopputuloksen, johon asiakas voi olla täysin tyytyväinen.

Ammattimaisuus

Panostamme aina parhaisiin varusteisiin ja korkealaatuiseen koulutukseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset tarjota ammattimaista palvelua asiakkaillemme.

Nöyryys

Keskitymme asiakkaan tarpeisiin ja mukautamme puhdistusratkaisumme niiden perusteella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut heidän haasteisiinsa.

Huolenpito

Huolehdimme asiakkaista, henkilökunnasta ja ympäristöstä. Pidämme huolen, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja henkilökuntamme viihtyy työssään. Käytämme hellävaraisia aineita ihmisten ja ympäristön parhaaksi.