Rakennussiivous

Työmaasiivous ammattitaidolla

Rakennustyömaan siisteys ei ole vain esteettinen seikka. Kun työmaasiivous on hoidettu ja kaikki tavarat ovat järjestyksessä, työt etenevät sujuvasti ja työtapaturmien riski pienenee. Tiukkojen aikataulujen takia siivoaminen on kuitenkin yleensä toissijaista rakennusyrityksille. Usein onkin järkevää jättää rakennussiivous ammattimaiselle siivousfirmalle.

Työmaasiivous ammattitaidolla Trivsel

Jätä rakennussiivous meille, voit keskittyä omiin töihisi

Trivselin rakennussiivous on nopea ja vaivaton palvelu, joka pitää paikat järjestyksessä. Rakennussiivooja pitää huolen, että rakennus- tai remonttityömaa on siisti ja tavarat pysyvät järjestyksessä. Kun työntekijäsi voivat keskittyä roskien ja pölyn sijasta omaan erikoisosaamiseensa, työt sujuvat ja työtapaturmariski pysyy kurissa. Kuten kaikki palvelumme, rakennussiivous räätälöidään aina työmaan ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ammattimainen loppusiivous rakennushankkeen päätteeksi

Trivsel hoitaa myös valmiiden rakennusten loppusiivouksia. Meidän rakennus loppusiivous voi sisältää esimerkiksi pintojen puhdistuksen, imuroinnin, pölyjen pyyhkimisen, keittiön ja kylpyhuoneen siivouksen tai ikkunanpesun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – sovitamme palvelut juuri sinun tarpeidesi mukaan!

Työmaasiivous puolestasi Trivsel Oy

Ota yhteyttä

Rakennus loppusiivous hinta mietityttää? Jätä yhteydenottopyyntö tai ota meihin suoraan yhteyttä.