Siivousyritys kokemuksella ja ammattitaidolla

Vuoden kokemuksella

Meistä

Taustamme

Siivousyritys Trivsel perustettiin veljeksien Saul, Tomas ja Johan Mäenpään toimesta vuonna 2009 nimellä SJT Cleaning. Kiitos rakennusalalta saaman kokemuksen, he tiesivät, että markkinoilla oli aukko täytettäväksi. Rakennusalalla projektiaikataulut ovat usein tiukkoja, joten loppusiivouksesta vastaavan siivousyrityksen on työskenneltävä suuren paineen alla.

Veljekset tajusivat alueella olevan tarvetta siivousyritykselle, joka pystyy toimittamaan siistiä jälkeä kovissakin aikapaineissa. Saul oli myös toiminut ravintola- ja elintarvikealalla useita vuosia, joten hän tunsi hygienian ja puhtauden merkityksen viranomaisten ja asiakkaiden asettamien vaatimusten täyttämiseksi. Nämä määräykset puolestaan asettavat suuret vaatimukset siivousyhtiölle ja sen henkilöstölle.

Parin vuoden kuluttua veljekset huomasivat myös yksityismarkkinoilla olevan tarvetta siivousyritykselle, joten he lisäsivät v. 2014 yhtiön tarjontaan myös yksityisasiakkaille suunnatut palvelut. Yhtiön nimeksi muutettiin samalla Trivsel (suomeksi viihtyvyys) korostamaan sitä, mitä yritys oikeastaan tarjoaa. Huolehdimme ja teemme kovasti työtä edistääksemme asiakkaidemme viihtyvyyttä sekä työpaikalla että kotona.

Arvomme

Arvot, jotka näkyvät puhtaasti palvelussamme

Arvomme ohjaavat jokaista toimintaamme. Laatu, ammattimaisuus, nöyryys ja huolenpito ovat kulmakiviämme, jotka tekevät meistä luotettavan ja asiakaslähtöisen siivouspalveluiden tarjoajan. Pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, asiakkaidemme tarpeita ja toiveita tarkasti kuunnellen.

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme, ja haluamme aina tuottaa puhtaan lopputuloksen, johon asiakas voi olla täysin tyytyväinen.

Ammattimaisuus

Panostamme aina parhaisiin varusteisiin ja korkealaatuiseen koulutukseen. Näin varmistamme, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset tarjota ammattimaista palvelua asiakkaillemme.

Nöyryys

Keskitymme aina asiakkaan tarpeisiin ja mukautamme puhdistusratkaisumme niiden perusteella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut heidän haasteisiinsa.

Huolenpito

Huolehdimme asiakkaista, henkilökunnasta ja ympäristöstä. Pidämme huolen, että asiakkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja henkilökuntamme viihtyy työssään. Käytämme hellävaraisia aineita ihmisten ja ympäristön parhaaksi.

Kotitalousvähennys

Saat kaikista palveluistamme kotitalousvähennyksen

Laadukkaat siivous- ja muuttopalvelut

Toiminta-alue

Tarjoamme tällä hetkellä siivouspalveluja ja muuttopalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille Pietarsaaressa, Kokkolassa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Helsingissä.

Trivsel – Pietarsaari

Trivsel – Vaasa