Taustaamme

Veljekset Saul, Tomas ja Johan Mäenpää perustivat Trivsel-siivousyhtiön vuonna 2009, nimellä SJT Cleaning. Rakennusalan kokemuksensa ansiosta he tiesivät, että markkinoilla oli rako täytettävänä. Hankkeiden aikataulut ovat rakennusalalla usein kireitä, joten loppusiivouksesta huolehtiva siivousfirma työskentelee kovien paineiden alla.

Veljekset tajusivat alueella olevan tarvetta siivousyritykselle, joka pystyy toimittamaan siistiä jälkeä kovissakin aikapaineissa. Saul oli myös toiminut ravintola- ja elintarvikealalla useita vuosia, joten hän tunsi hygienian ja puhtauden merkityksen viranomaisten ja asiakkaiden asettamien vaatimusten täyttämiseksi. Nämä määräykset puolestaan asettavat suuret vaatimukset siivousyhtiölle ja sen henkilöstölle.

Parin vuoden kuluttua veljekset huomasivat myös yksityismarkkinoilla olevan tarvetta siivousyritykselle, joten he lisäsivät v. 2014 yhtiön tarjontaan myös yksityisasiakkaille suunnatut palvelut. Yhtiön nimeksi muutettiin samalla Trivsel (suomeksi viihtyvyys) korostamaan sitä, mitä yritys oikeastaan tarjoaa. Huolehdimme ja teemme kovasti työtä edistääksemme asiakkaidemme viihtyvyyttä sekä työpaikalla että kotona.

Arvomme

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme, ja haluamme aina tuottaa puhtaan lopputuloksen, johon asiakas on tyytyväinen.

Ammattimaisuus

Pyrimme siihen, että yrityksessämme on parhaat varusteet ja parhaiten koulutettu henkilöstö. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin heidän osaamisensa ylläpitämiseksi. Investoimme koko ajan uusiin koneisiin ja välineisiin taataksemme henkilöstöllemme parhaat mahdolliset edellytykset tuottaa ammattimaista tulosta asiakkaille

Nöyryys

Asiakas on aina oikeassa. Lähdemme aina asiakkaan ongelmista ja räätälöimme ratkaisut niiden mukaan. Toimimme lähellä asiakasta ja pyrimme ratkaisemaan asiakkaan haasteet yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme saavutettavissa ja sopeutamme nopeasti toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Huolenpito

Pidämme huolen asiakkaista, henkilöstöstä ja ympäristöstä. Olemme sitoutuneita ja asiakkaidemme viihtyvyys työpaikalla ja kotona on meille tärkeää. Arvostamme henkilöstöämme ja pidämme heistä huolta. Kun henkilöstömme viihtyy, he puolestaan kohtaavat asiakkaat hymy huulillaan. Käytämme sekä ihmisille että ympäristölle hellävaraisia välineitä ja pesuaineita.

Toiminta-alue

Tällä hetkellä tarjoamme siivouspalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille Pietarsaaressa, Kokkolassa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Helsingissä.