Professionell och noggrann städservice

Års erfarenhet

Om oss

Bakgrund

Bröderna Saul, Tomas och Johan Mäenpää grundade 2009 städföretaget Trivsel, under namnet SJT Cleaning. Tack vare deras erfarenhet inom byggbranschen visste de att det fanns ett behov på marknaden att fylla. Tidtabellerna är ofta pressade i byggbranschen, så ett städföretag som sköter slutstädningen arbetar under hårt tryck.

Bröderna insåg att det fanns ett behov i området av ett städföretag som kunde ett strålande resultat också under hård tidspress. Saul hade också varit i restaurang- och livsmedelsbranschen i flera år, så han kände vikten av hygien och renlighet för att uppfylla kraven från myndigheter och kunder. Dessa bestämmelser ställer i sin tur stora krav på städföretaget och dess personal.

Efter ett par år märkte bröderna även ett behov på privatmarknaden av ett städföretag, så under 2014 lade de även in tjänster för privatkunder i företagets utbud. Samtidigt ändrades företagets namn till Trivsel, för att betona vad företaget faktiskt erbjuder. Vi vill skapa trivsel åt våra kunder både hemma och på jobbet.

Våra värderingar

Värden som syns tydligt i vår service

Våra hörnstenar – kvalitet, professionalism, ödmjukhet och omtanke – gör oss till en pålitlig partner för städtjänster med fokus på kunden. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen genom att noggrant lyssna på våra kunders behov och önskemål.

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och effektiva lösningar. Genom att hålla våra löften och prioritera kundens tillfredsställelse strävar vi efter rena och tillfredsställande resultat. Vår dedikation till höga standarder genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, och vi arbetar hårt för att möta förväntningarna.

Professionalitet

Vi strävar att ha den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoderna. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett
professionellt resultat.

Ödmjukhet

Genom att noggrant ta hänsyn till kundens individuella behov skapar vi skräddarsydda lösningar. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras utmaning på bästa möjligaste sätt. Vår tillgänglighet och en snabb förmåga att anpassa oss utgör de grundläggande byggstenarna i vår arbetsstrategi

Omtanke

Skräddarsydd service med omtanke om kund, personal och miljö. Vi engagerar oss för våra kunders trivsel, både på arbetsplatsen och i hemmet. Vi värdesätter vår personal och tar hand om dem. När vår personal har trivsamma arbetsförhållanden möter de kunderna med ett leende. Vi använder miljövänliga verktyg och rengöringsmedel.

Hushållsavdrag

Hushållsavdrag gäller för alla våra tjänster

Professionell städning och flyttjänst

Verksamhetsområde

Vi erbjuder för närvarande städtjänster för företag och privatpersoner i Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors.

Trivsel – Jakobstad

Trivsel – Vasa