Golvvård

Vi ser till att dina arbetslokaler är rena och professionellt skötta

Golvvård förlänger golvets livslängd och påverkar märkbart prydligheten i ett utrymme. Därmed är golvvård en viktig vardaglig åtgärd. Ett smutsigt och golv täckt med damm märks och även kunderna märker det genast. Trivsels golvvårdstjänster ser till att dina golv hålls rena och i bra skick, samtidigt som du får fokusera på att leda din verksamhet.

Rätt golvvaxning leder till att golven hålls i gott skick länge

Det gäller att sköta om och vaxa golvet regelbundet för att se till att golvets hålls i gott skick en längre period. Vi sköter golvvården på sätt som tar bort smuts effektivt och skonsamt med rätt slags ämnen och maskiner. Till golvvårdstjänsterna hör bland annat golvtvätt, tvätt av parkettgolv, tvätt av heltäckningsmatta och vaxning av golv. Oberoende av om det handlar om tvätt av trägolv, stengolv, plastgolv, parkettgolv, vinylgolv, betonggolv eller marmorgolv så värdesätter vi högt ett förstklassigt resultat.

Ta kontakt

Lämna en förfrågan eller kontakta oss direkt. Trivsel erbjuder skräddarsydda städtjänster i Jakobstad, Karleby, Vasa och Helsingforsregionen.