Flyttservice – Jakobstad – Vasa – Karleby

Vi hjälper dig så flytten går snabbt och smidigt

Stressar den kommande flytten dig redan? Det är tidskrävande och tungt att packa ner, organisera, packa upp och organisera igen. En flytt kräver både noggrann planering och hög stresstålighet. För att komma undan detta kan du anlita Trivsels flyttservice för att få både flytten och flyttstädningen fixat på ett professionellt sätt.

muuttopalvelu Vaasa Pietarsaari Kokkola Trivsel Oy

Trivsels flyttservice, med rätt utrustning och hjälp går flytten smidigt

Flyttservicen anpassas efter dina behov. Tjänsten kan innehålla allting som ingår i flytten, från att packa ner till att packa upp dina saker i ditt nya hem. Flyttstädning kommer ofta inte i tanke eller så är du för utmattad efter allt flyttande. När sakerna är borta, ska lägenheten ännu skuras och moppas.

För att undvika bekymmer och dessutom spara tid är det enklast att anlita en städfirma som har de redskap som behövs. För att huset eller lägenheten skall vara behaglig att visa vidare åt en ny ägare eller för att hålla hyresvärden nöjd, är det viktigt att utrymmet som du hyrt lämnas snyggt och skinande rent.

muuttopalvelu Vaasa ja kotitalousvähennys

Berättigar flyttservice till hushållsavdrag?

Berättigar flyttservice till hushållsavdrag? Tyvärr, endast flyttservice berättigar inte till det, men många andra uppgifter i samband med flytten, såsom montering av nya möbler, fästning av lampor och tavlor, samt städning av både den gamla och nya bostaden, kan uppfylla kriterierna. Läs mer om arbeten som berättigar till hushållsavdrag på vero.fi.

Ta kontakt

Trivsel flyttservice i Vasa, Jakobstad, Karleby, till din tjänst! Stressa inte över flytten, beställ alla nödvändiga flytt- och städtjänster från oss!

Ta kontakt