Byggstädning Vasa, Karleby, Jakobstad

Effektiv byggstädning

På byggarbetsplatsen handlar städningen inte enbart om estetik. En ren och organiserad byggplats gör att arbetet löper snabbare och smidigare. Även risken för olyckor minskar och byggarbetarna får koncentrera sig på att sköta det som de är bäst på, utan att behöva irritera sig på allt damm och skräp som uppstår när det byggs nytt eller renoveras.

Työmaasiivous ammattitaidolla Trivsel

Ge över byggstädningen till oss, så kan du fokusera på ditt arbete

Trivsels byggstädning är en snabb och effektiv tjänst, som håller ordning på byggarbetsplatsen. Vår personal ser till att området hålls prydligt och att föremålen hålls organiserade. Som alla våra tjänster, anpassar vi även byggstädningen efter dina önskemål.

För att se till att byggprojektet ser ut som visionen är det viktigt att göra en grundlig städning innan projektet överlämnas. Vi säkerställer att slutresultatet glänser på rätt sätt, så att det ger ett märkbart intryck på kunden. Det är därmed viktigt att ge städansvaret över till professionella för att säkerställa att ge ett kvalitativt intryck på uppköpare.

En professionell slutstädning avslutar ett byggprojekt

Trivsel sköter även färdiga byggnaders slutstädning. En avslutande städning kan exempelvis innebära rengöring av ytor, dammsugning, torkning av damm, städning av kök och toalett eller fönstertvätt. Ta kontakt och fråga efter en offert – vi anpassar oss efter dina specifika behov!

Työmaasiivous puolestasi Trivsel Oy

Ta kontakt

Lämna en kontaktförfrågan eller kontakta oss direkt.