Trivsel städtjänst Vasa

Trivsel städtjänst Vasa – nu finns våra personliga och flexibla tjänster även i Vasa

Trivs du i dina lokaler? Önskar du dig en personligare städservice? Trivsels städtjänster är av högsta kvalitet, och vi kan stolt erbjuda våra kunder en städtjänst i Vasa med kundens önskemål och specialbehov i fokus.

Sedan företaget grundades år 2009 har vi samlat en mängd nöjda kunder i både Jakobstad, Karleby samt Helsingfors, och nu kan vi äntligen erbjuda våra tjänster också i Vasa.

Städning på dina villkor

Vi har specialiserat oss på att skräddarsy våra städtjänster efter kundens behov. För att säkra att tjänsterna håller maximal kvalitet och utförs på korrekt sätt går vi alltid igenom städbehoven tillsammans med våra kunder. På detta sätt kan vi även ta eventuella specialbehov och tidtabeller i beaktande, och anpassa vår service enligt dessa krav.

Effektiv och vänlig städservice i Vasa

Vi kombinerar en personlig och vänlig service med effektiva och flexibla städtjänster. Vi förstår sambandet mellan en lycklig personal och goda arbetsresultat. Därför investerar vi i vår personals kunnighet, och ser till att våra arbetstagare trivs med sitt arbete. Resultatet syns i de förstklassiga städresultaten och i den glada hälsningen du får då du träffar våra arbetstagare. Ta en närmare titt på vår städtjänst i Vasa, och kontakta oss!

Ta kontakt

Trivsel hemstädning i Vasa och närområdet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.