Hemstädning

Ett rent hem och mindre stress

Borta bra men hemma bäst. Speciellt när det är rent och fint hemma. Överlåt hemstädningen till Trivsel och få mer tid över till det som är viktigt för dig. Vår hemstädning anpassas enligt dina behov. Vi utför tillfällig eller regelbunden hemstädning på de tidpunkter och dagar som passar dig.

Regelbunden hemstädning för mindre bekymmer

Gör din vardag enklare genom att beställa regelbunden hemstädning. Vi kan ta hand om städningen t.ex. Varannan eller varje vecka. Våra tjänster anpassas alltid enligt dina önskemål men i en normal regelbunden hemstädning ingår:

 • Dammsugning
 • Dammtorkning av fria ytor
 • Fuktmoppning
 • Torkning av speglar
 • Badrumstvätt

Grundlig rengöring för att få hemmet extra fint

För att hålla ditt hem i tip-top -skick rekommenderar vi även att göra en grundlig rengöring ca. varannan månad. Du kan även beställa en grundlig rengöring inför t.ex. kalas eller högtider för att få hemmet extra fint. I en grundlig rengöring ingår till exempel: 

 • Rengöring av ugn, kylskåp & bastu
 • Textilvård
 • Golvvaxning
 • Övriga specialstädningar enligt önskemål

Vanliga frågor

Nej. Till skillnad från många städföretag så har våra städare alltid med sig allt städmaterial som behövs för uppdraget, inklusive stegar och dammsugare. Ifall du t.ex. önskar att vi använder dina tvättmedel så går det också bra.

Du behöver inte vara hemma för vår skull, men det går bra ifall du vill vara det. I annat fall kommer vi överens om ett ställe där nyckeln finns (t.ex. en kodbox) eller så får vi en reservnyckel. Ifall du ger oss en reservnyckel förvaras den alltid säkert och är kodmärkt så att ingen annan vet till vilket hus vart den hör.

Du behöver inte plocka upp innan vi kommer och städar, men det ger oss förstås mer tid för att städa.

 

Ei. Uskomme, että olet tyytyväinen siivoukseen, emmekä sen vuoksi vaadi sitovia sopimuksia. Jos olet tyytymätön siivoukseen, korjaamme aina lopputuloksen.

Såhär enkelt anlitar du hemstädning

 1. Skicka in en offertförfrågan eller ring oss för en gratis offert. 
 2. Vi går igenom vilka saker du vill att vi städar samt vilken dag och tid som passar dig. Ifall du önskar kan vi även komma hem till dig och göra en kostnadsfri kartläggning.
 3. Vi ser till att du får ett skinande rent hem! Vid regelbunden städning får du en ordinarie städare, vilket innebär att det alltid är samma person som har hand om städningen.
 4. Ansök om hushållsavdrag.

Kom ihåg hushållsavdrag för året 2023

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Aktuell information om hushållsavdraget hittar du på Vero.fi. Du kan också läsa mer om hushållsavdraget här:

Ta kontakt

Säker och pålitlig städning till ett förmånligt pris för ditt hem. Lämna en förfrågan eller kontakta oss direkt.