För Trivsel är nöjda kunder A och O

Referenser

Här får ni ta del av två kundberättelser

Kronqvist

”Våra ledord i allt det vi gör är kvalitet, service, kompetens! För att lyckas med detta kräver vi samma sak av våra samarbetspartners, Trivsel uppfyller våra krav inom samtliga områden. Flexibilitet är en av deras starkaste egenskaper!”

Marcus Jansson

Genero

”Städtjänsterna och servicen Trivsel har utfört på Generos kontor i både Helsingfors och Jakobstad har fungerat väldigt bra. Det är lätt att få kontakt med företaget, och man får snabba svar på eventuella frågor eller ändringar i tjänsten. På det här viset får man känslan att Trivsel är mer än bara ett städbolag – De ser till att helheten fungerar!”

Sebastian Östman

MKM Solutions

“Trivsel sköter både byggstädning och slutstädning vid våra byggprojekt. Vi har varit jättenöjda med den personliga servicen som ett lokalt företag kan ge, dessutom har städningen varit av hög kvalitet. Trivsel har klarat av de stränga tidtabellerna som råder inom byggnadsbranschen med bravur.”

Mats Östman

ETHA WIND

“Tjänsten har varit både kunnig och vänlig. Eventuella speciella önskemål eller möjliga förändringar har hanterats snabbt, och kommunikationen har varit smidig”

Ann-Mari Skytte

Ole’s Fast Food

”Som ni säkert alla vet är renlighet avgörande inom livsmedelsbranschen.

Vi har samarbetat med Trivsel i flera år nu, och vår gemenskap har fungerat mycket väl. Det känns tryggt att veta att produktionen alltid startar i rena lokaler varje morgon.

Renlighet och hygien är också mycket viktigt för personalens välbefinnande och trivsel i de sociala utrymmena. Även detta område har fungerat felfritt i samarbete med Trivsel.”

Joel Snellman

Nooga

”Trivsel har skött städningen i Noogas lokaler ända sedan företaget grundades 2016, vilket innebär cirka 6 års samarbete. Samarbete har löpt utmärkt. Trivsel sköter veckostädningen och ser till att det alltid finns toalett- och pappershanddukar samt handtvål tillgängligt, vilket ingår i städpaketet. Dessutom har Trivsel vårstädat fönstren och bistått vid flyttstädningar.

Det är verkligen praktiskt och enkelt att ha samma leverantör och kontaktpersoner oavsett var våra kontor är belägna.”

Monika Ahlskog

Sotka

“Vi valde Trivsel för att det känns tryggt med ett lokalt företag. Deras kvalitet och pris är vi nöjda med!”

Tommi Oikkonen
Års erfarenhet
Om oss

Skräddarsydda städtjänster för företag och privatpersoner.

Kundernas trivsel är viktig för oss både på arbetsplatsen och hemma. Därför ser vi noggrant till att arbetet utförs med hög kvalitet och ett leende på läpparna. Varje kund har sina unika utmaningar, och därför anpassar vi våra tjänster efter varje individuella behov.

Verksamhetsområde

Professionell och noggrann städservice

Vi erbjuder för närvarande städtjänster för företag och privatpersoner i Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors.

Trivsel – Jakobstad

Trivsel – Vasa