Joustavuus, nykyaikaiset välineet ja asiantunteva kokemus takaavat laadun

Trivsel tarjoaa räätälöityjä siivouspalveluja yrityksille, kunnille ja taloyhtiöille. Meillä on kustannustehokkaat ja ammattimaiset ratkaisut kaikkiin siivousongelmiinne.

Siivousasiantuntemusta kaikkein vaativimpiinkin tilanteisiin

Trivselillä on laajaa kokemusta erityisratkaisujen toimittamisesta erityyppiselle teollisuudelle. Meillä on vaadittavat välineet ja osaaminen korkean vaatimustason teollisuuden kaikentyyppiseen siivoukseen. Hallitsemme pitkällä kokemuksella laajan kirjon eri tarpeita aina elintarviketeollisuuden hygieniavaatimuksista raskaan teollisuuden kemikaaliriskeihin ja työturvallisuuteen.

 

Tarjoamme tuotantotilojenne siivoukseen erittäin joustavia ratkaisuja, jotta tuotantonne pystyy toimimaan keskeytyksettä. Teemme lisäksi halli- ja varastotilojen jatkuvaa tai projektipohjaista siivousta järjestyksen säilymiseksi.

 

Annamme Trivselissä etusijan käytettävyydellemme. Olemme tottuneet tiukkoihin aikatauluihin ja lyhyisiin varoitusaikoihin rakennustyömailla, joissa meillä on pitkä kokemus sekä rakennussiivouksista että loppusiivouksista.

Henkilökunnallamme on hygieniapassit ja työturvallisuuskortit niitä vaativiin tilanteisiin.

Kustannustehokas ja luotettava sisätilojen siivous

Hyvä sisäilma sekä puhtaat ja raikkaat tilat lisäävät työpaikan viihtyisyyttä ja edistävät henkilökunnan terveyttä ja iloa. Toimitamme luotettavia ja kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja sisätilojen siivoukseen. Olettepa yritys, taloyhtiö tai kunta, meillä on teille sopiva ratkaisu.

 

Trivsel voi huolehtia esimerkiksi taloyhtiön tai yrityksen rappukäytävän tai sisäänkäynnin siivouksesta. Meillä on tarvittava osaaminen ja työkalut pitämään lattianne puhtaina ja kestävinä.

 

Tunnemme myymälätilojen hygieniavaatimukset ja tiedämme, miten siivous tulee hoitaa, jotta tilat tekevät hyvän vaikutuksen asiakkaisiinne. Siivoamme myös toimistotilanne ja voimme esimerkiksi kastella kasvit ja täydentää käyttötavaroita.

Trivseliä käyttäessänne tiedätte, että kaikki hoidetaan kunnolla ja oikein.

Joustavat ratkaisut ja huippunykyaikaiset työkalut kustannustehokkaaseen siivoukseen

Ei ole sellaista likaa, jota emme pystyisi poistamaan. Investoimme jatkuvasti erikoistyökaluihin puhtaamman ja kustannustehokkaamman siivouksen hyväksi. Meillä on mm. työkalut, joiden avulla voimme pestä ikkunat sisällä jopa 10 metrin korkeudella – ilman henkilönostinta. Lisäksi teemme katto- ja julkisivupesuja, ja meillä on välineet kattorännien puhdistamiseen sekä ilmastointiputkien imurointiin maan tasalta.

Laatu

Meille on tärkeää, että toimitamme aina tehokkaimmat ja korkealaatuisimmat ratkaisut. Pidämme sen, mitä lupaamme, ja haluamme aina tuottaa puhtaan lopputuloksen, johon yrityksenne on tyytyväinen.

 

Ammattimaisuus

Pyrimme siihen, että yrityksessämme on parhaat varusteet ja parhaiten koulutettu henkilöstö. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin heidän osaamisensa ylläpitämiseksi. Investoimme koko ajan uusiin koneisiin ja välineisiin taataksemme henkilöstöllemme parhaat mahdolliset edellytykset tuottaa ammattimaista tulosta asiakkaille

Nöyryys

Asiakas on aina oikeassa. Lähdemme aina asiakkaan ongelmista ja räätälöimme ratkaisut niiden mukaan. Toimimme lähellä asiakasta ja pyrimme ratkaisemaan asiakkaan ongelmat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme saavutettavissa ja sopeutamme nopeasti toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 

Huolenpito

Pidämme huolen asiakkaista, henkilöstöstä ja ympäristöstä. Olemme sitoutuneita ja asiakkaidemme viihtyvyys on meille tärkeää. Arvostamme henkilöstöämme ja pidämme heistä huolta. Kun henkilöstömme viihtyy, he puolestaan kohtaavat asiakkaat hymy huulillaan. Käytämme sekä ihmisille että ympäristölle hellävaraisia välineitä ja pesuaineita.

Ottakaa yhteyttä

Otamme vastaan kaikentyyppisiä siivoustehtäviä, ja siivouksen taajuus sovitetaan teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Laadimme yhdessä tuotantoonne ja toimintaanne sopivat menettelyt.

 

Toiminta-alueemme:

Pietarsaari, Kokkola, Uusikaarlepyy, Vaasa ja Helsinki

 

Pyytäkää tarjous

Ota yhteyttä