Företagsstädning professionellt och pålitligt

Våra tjänster

Flexibilitet, modern utrustning och erfarenhet säkerställer kvalitet

Trivsel erbjuder skräddarsydda städtjänster till företag, kommuner och husbolag. Vi har kostnadseffektiva och professionella lösningar på alla era städproblem.

KOMMUNALA BYGGNADER

En städad skola eller ett daghem gör att barnen trivs och mår bra. Rena utrymmen stöder inlärningen och erbjuder en trygg och trivsam miljö.

FASAD- OCH TAKTVÄTT

Trivsel utför fasad- och taktvätt för både stora företagsbyggnader och privathushåll med vår miljövänliga metod, EcoSuRe®. Vi använder ultrarent vatten utan skadliga kemikalier.

FÖNSTERPUTSNING

Fönster behöver regelbunden tvätt beroende på exponering för damm och smuts. Ingen vill sitta och se ut genom smutsiga fönster varje dag eller titta in i ett skyltfönster som man inte ser igenom.

GOLVVÅRD

Golvvård förlänger golvets livslängd och påverkar märkbart prydligheten i ett utrymme. Därmed är golvvård en viktig vardaglig åtgärd. Ett smutsigt och golv täckt med damm märks.

Slutstädning

För att byggprojektet ska se nytt och fräscht ut, efter månader av byggande, krävs det en grundlig städning vid slutet av projektet. Med denna slutstädning säkerställer vi att slutresultatet är i linje med den önskvärda bilden av slutresultatet.

BUTIKSSTÄDNING

Trivsels butiksstäd är flexibel och effektiv, anpassad efter kundens behov. Vi tar hand om städningen, från små butiker till stora köpcentrum, på den tid som passar dig bäst

Trappstädning

Rena trapphus ökar trivseln för både boende i höghus och för personal i kontorsbyggnader. Därför är det viktigt med regelbunden trappstädning. Efter att Trivsel städat trappan doftar det gott och resultatet är utmärkt. 

Yrityssiivous ja rakennussiivous Trivsel
BYGGSTÄDNING 

På byggarbetsplatsen handlar städningen inte bara om estetik. En ren och organiserad byggplats främjar effektivitet, minskar risken för olyckor och låter byggarbetarna fokusera på sitt arbete.

INDUSTRISTÄDNING

I industribranschen är det kunnande och professionalitet som avgör. Olika anläggningar och omständigheter kräver rätt sorts verktyg och utrustning för att garantera hög kvalitet.

Kontorsstädning

Ett rent kontor ökar medarbetarnas trivsel och ger ett professionellt intryck till era kunder. Trivsels kontorsstädning är en effektiv och flexibel tjänst som alltid håller ditt kontor i tiptop skick.

HALL- OCH LAGERSTÄDNING

Allting handlar om det första intrycket. Vad för intryck ger du åt dina kunder då de stiger in i din hall eller i ditt lager?

Städ-expertis för de mest krävande situationer

Trivsel har bred erfarenhet av att leverera specialanpassade lösningar till olika typer av industrier. Vi har den utrustning och kunskap som krävs för att klara av alla typer av städning till industrier med höga krav. Med lång erfarenhet har vi kompetens inom allt från hygienkraven i livsmedelsindustrin till kemikalieriskerna och arbetssäkerheten i tungindustrin.

När det kommer till rengöring av era produktionsutrymmen erbjuder vi hög flexibilitet för att ni ska kunna bibehålla en avbrottsfri produktion. Vi utför även kontinuerlig eller projektbaserad städning i era hall- och lagerutrymmen för att se till att allt hålls i ordning.

På Trivsel prioriterar vi tillgänglighet för våra kunder. Vi är vana med tidspressade scheman och kort varsel ute på byggarbetsplatser där vi har lång erfarenhet av både byggstädning och slutstädning.

I de situationer som kräver, är vår personal skolade med hygienpass och arbetssäkerhetskort. 

Flexibla lösningar och toppmoderna verktyg för kostnadseffektiv städning

Det finns ingen smuts som vi inte kommer åt. Vi investerar kontinuerligt i specialanpassade verktyg för att tvätta renare och mer kostnadseffektivt. Vi har bl.a. verktyg som gör att vi kan tvätta fönster utomhus upp till 10 m höjd – utan personlyft. Vi utför även tak- och fasadtvätt och har utrustning för att rengöra takrännor samt dammsuga ventilationsrör från marknivå. 

Kostnadseffektiv inomhusstädning som ni kan lita på

En bra inomhusluft, samt rena och fräscha utrymmen ökar trivseln på arbetsplatsen och håller personalen friska och glada. Vi levererar pålitliga och kostnadseffektiva helhetslösning för inomhusstädning. Vare sig ni är ett företag, husbolag eller kommun, har vi en lösning som passar er. 

Trivsel kan ha hand om städning av t.ex. trappuppgången eller ingången till ert fastighetsbolag eller företag. Vi har även den expertis och de verktyg som krävs att ta hand om era golv så att de hålls rena och håller länge.

Vi har erfarenhet av hygienkraven i butiksutrymmen och vet hur vi ska städa för att göra ett bra intryck på era kunder. Vi städar också era kontorsutrymmen och kan även t.ex. vattna växter och fylla på bruksvaror. 

När ni anlitar Trivsel vet ni att allt blir skött rätt.

Kontakta oss

Vi tar emot alla typer av städuppdrag och frekvensen av städningen anpassas efter era behov och önskemål. Tillsammans lägger vi upp rutiner som passar in i er produktion och verksamhet.

Våra verksamhetsområden

Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.