Ett rent hem med mindre bekymmer

Våra tjänster

Skräddarsydd städning i hemmet

Vill du slippa städstressen eller bara veta att städningen blir ordentligt gjord? Låt oss göra ditt hem mer trivsamt. Tillsammans med dig ser vi över dina önskemål och de delar du vill lämna över för du ska få mer tid över till annat. Vi kan hjälpa dig med hemstädning, fönstertvätt och andra skräddarsydda städtjänster.

Hemstädning

Föreställ dig att du kommer hem efter en lång och tung arbetsvecka efter en timmes trängsel i matbutiken, bärandes på tunga matkassar. 

Siivooja kotiin kotisiivouspalvelu Trivsel
Fönstertvätt

Fläckiga och dammiga fönster, men fönstertvätten blir aldrig av?

Siivooja kotiin julkisivu siivous Trivsel
Fasad- och taktvätt

Vi erbjuder fasadtvätt och taktvätt såväl till stora företagsbyggnader som privathushåll.

Presentkort

Ett rent hem och mera tid är något som alla uppskattar. Överraska din vän eller närmaste med ett presentkort från Trivsel!

Tilläggstjänster

Som tillägg till hemstädningen kan vi hjälpa till med skräddarsydda lösningar, där vi kommer överens med dig om vad vi tar hand om i ditt hem för att garantera trivseln.

Flyttstädning

Flytten gjord och nu ska det städas. Tänk dig situationen då du skall ha flyttat ut alla dina saker före nästa morgon och då skall du även ha städat utrymmet. 

Muuttopalvelu meiltä Trivsel
Flyttservice

Det är tidskrävande och tungt att packa ner, organisera, packa upp och organisera igen. En flytt kräver både noggrann planering och hög stresstålighet. 

7 Orsaker att välja Trivsel

  •  Alla våra tjänster anpassas efter dina behov, önskemål och förutsättningar
  •  Vi erbjuder nöjdhetsgaranti på alla tjänster
  • Inga bindande avtal, beställ så ofta du vill
  • Erfaren och professionell personal
  • Vi har all utrustning som behövs
  • Ansvarsförsäkring på alla våra städare
  • Hushållsavdrag på alla våra tjänster samt momsfritt för funktionshindrade
Renhetsgaranti

Flexibla lösningar och toppmoderna verktyg för kostnadseffektiv städning.

Det finns ingen smuts vi inte kan ta bort. Vi investerar ständigt i specialverktyg för att göra städningen renare och mer kostnadseffektiv. Bland annat har vi verktyg som gör det möjligt att tvätta fönster inomhus upp till 10 meters höjd – utan personlift. Dessutom utför vi tak- och fasadtvättar, samt har utrustning för rengöring av takrännor och dammsugning av ventilationsrör från marknivå.

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och effektiva lösningar. Genom att hålla våra löften och prioritera kundens tillfredsställelse strävar vi efter rena och tillfredsställande resultat. Vår dedikation till höga standarder genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, och vi arbetar hårt för att möta förväntningarna.

Professionalitet

Vi strävar att ha den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoderna. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett
professionellt resultat.

Ödmjukhet

Genom att noggrant ta hänsyn till kundens individuella behov skapar vi skräddarsydda lösningar. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras utmaning på bästa möjligaste sätt. Vår tillgänglighet och en snabb förmåga att anpassa oss utgör de grundläggande byggstenarna i vår arbetsstrategi

Omtanke

Skräddarsydd service med omtanke om kund, personal och miljö. Vi engagerar oss för våra kunders trivsel, både på arbetsplatsen och i hemmet. Vi värdesätter vår personal och tar hand om dem. När vår personal har trivsamma arbetsförhållanden möter de kunderna med ett leende. Vi använder miljövänliga verktyg och rengöringsmedel.

Kom ihåg hushållsavdraget

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Läs mer om hushållsavdragetvero.fi.

Kontakta oss

Vi tar emot alla typer av städuppdrag och frekvensen av städningen anpassas efter era behov och önskemål. Tillsammans lägger vi upp rutiner som passar in i er produktion och verksamhet.

Våra verksamhetsområden

Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.