Städfirma

Kvalitativ städtjänst

Års erfarenhet
Om oss

Skräddarsydd ren kvalitet för företag och privatpersoner

Vi bryr oss om våra kunders trivsel, både på arbetsplatsen och i hemmet. Därför är vi måna om att utföra arbetet med högsta kvalitet och med ett leende på läpparna. Vi vet att varje kund har unika utmaningar och därför anpassar vi våra tjänster efter era behov.

Trivsel

Gör din vardag enklare

Våra tjänster

Städlösningar för företag och hem

Kvalitativa städtjänster för företag och hem. Vi erbjuder mångsidiga tjänster som underlättar din vardag och håller din miljö fräsch och snygg. Oavsett om det gäller industriell rengöring eller städning hemma, har vi en lösning för varje behov.

 • Hemstädning
 • Flyttstädning
 • Flyttservice
 • Fönstertvätt
 • Fasad- och taktvätt
 • Byggstädning
 • Industristädning
 • Kontorsstädning
 • Butiksstädning
 • Trappstädning

Värden som syns tydligt i vår service

Våra hörnstenar – kvalitet, professionalism, ödmjukhet och omtanke – gör oss till en pålitlig partner för städtjänster med fokus på kunden. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen genom att noggrant lyssna på våra kunders behov och önskemål.

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och effektiva lösningar. Genom att hålla våra löften och prioritera kundens tillfredsställelse strävar vi efter rena och tillfredsställande resultat. Vår dedikation till höga standarder genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, och vi arbetar hårt för att möta förväntningarna.

Professionalitet

Vi strävar att ha den bästa utrustningen och den bäst utbildade personalen. Vi utbildar kontinuerlig vår personal för att upprätthålla kompetens inom den senaste tekniken och metoderna. Vi investerar ständigt i nya maskiner och redskap för att ge vår personal bästa möjliga förutsättningar att leverera ett
professionellt resultat.

Ödmjukhet

Genom att noggrant ta hänsyn till kundens individuella behov skapar vi skräddarsydda lösningar. Vi jobbar nära kunden för att tillsammans se hur vi kan lösa deras utmaning på bästa möjligaste sätt. Vår tillgänglighet och en snabb förmåga att anpassa oss utgör de grundläggande byggstenarna i vår arbetsstrategi

Omtanke

Skräddarsydd service med omtanke om kund, personal och miljö. Vi engagerar oss för våra kunders trivsel, både på arbetsplatsen och i hemmet. Vi värdesätter vår personal och tar hand om dem. När vår personal har trivsamma arbetsförhållanden möter de kunderna med ett leende. Vi använder miljövänliga verktyg och rengöringsmedel.

Städföretag

Referenser

”Vi har använt Trivsels tjänster sedan 2018, och innan Trivsel kom med i bilden var golven här ganska dammiga. Dammet kan påverka målningskvaliteten. Nu är det trevligt att komma till jobbet när Trivsel håller inomhusutrymmena rena.”

Löfs Ab Oy

Bertil Nyfelt

Så här berättar våra kunder om oss

Städfirma med professionell expertis och kvalitet, Trivsel Oy

Våra erfarna och glada städexperter har lösning på varje problem och ser till att allt blir skinande rent.

Nog kommer du väl ihåg att alla våra erbjudna tjänster berättigar dig att utnyttja hushållsavdraget. Läs aktuell information om hushållsavdraget på Vero.fi.

Sinua saattaa kiinnostaa nämä linkit:
 • Bästa hemstädning Helsingfors
 • Flyttjänst Vasa
 • Städtjänst Kokkola