Trivsel städtjänst Karleby

Trivsel städtjänst Karleby och närområde

Är du nöjd med veckans städning? Hur väl tas dina lokaler hand om idag? Trivsel erbjuder en städtjänst av optimal kvalitet, anpassad för just dina behov. Vi håller dina lokaler i toppskick, och ser till att de är trivsamma och hälsosamma platser att vistas på. Trivsel öppnade sina städtjänster i Jakobstad år 2009, och har sedan dess expanderat till Helsingfors och Vasa. Nu kan vi stolt erbjuda våra städtjänster även i Karleby!

Kundanpassad städtjänst i Karleby

Om du letar efter ett företag som erbjuder möjligheten till skräddarsydda städtjänster så har du kommit helt rätt. Vi på Trivsel går alltid igenom städbehoven tillsammans med kunden, för att på så vis säkra att tjänsterna utförs korrekt och enligt kundens alla behov. Vi tar givetvis våra klienters specialbehov och tidtabeller i beaktande, och anpassar våra städtjänster efter dessa krav.

Den personliga städtjänsten

Trivsel står för en personlig och vänlig städservice, i kombination med flexibla och kostnadseffektiva tjänster. Vi prioriterar trivseln hos vår egna personal lika högt som den hos våra kunder. Detta syns i de förstklassiga städresultaten och i den glada hälsningen du möts av när du träffar vår personal. Bekanta dig med vår städtjänst i Karleby, och ta kontakt redan i dag!

Ta kontakt

Lämna en kontaktförfrågan eller kontakta oss direkt.

Kom ihåg hushållsavdrag

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Läs mer om hushållsavdraget här eller på Vero.fi.