Puhtaat ikkunat ovat tärkeä osa kodin viihtyisyyttä, ja ne tulisi pestä säännöllisesti. Mutta käsi sydämelle, kuinka monta kertaa kodin ikkunanpesu on jäänyt tekemättä tai lykätty tulevaisuuteen? Niinpä. Kannattaakin antaa ikkunanpesu ammattilaisen tehtäväksi. Siten voit itse rentoutua ja nauttia kirkkaista, puhtaista ikkunoista vaivattomasti.

ikkunanpesu Trivsel

Kodin ikkunanpesu vuosien kokemuksella

Trivselillä on ikkunoiden ammattimaisesta pesemisestä vuosien kokemus. Asuitpa kerros-, rivi- tai omakotitalossa, pesemme ikkunasi puolestasi nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme vain parhaita välineitä ja ympäristöystävällisiä pesuaineita.

ikkunnanpesu yritykselle Trivsel

Pesemme helposti myös korkeimmat ikkunasi

Trivsel käyttää myös Reach- ja Wash-järjestelmää, jolla pääsemme pesemään jopa 10 metrin korkeudessa olevat ulkoikkunat – ilman hissiä. Näiden työkalujen avulla pääsemme myös pesemään ullakon ikkunat ilman ongelmaa. Käytämme tässä menetelmässä ultrapuhdasta vettä, joka takaa kiiltävät puhtaat ikkunat

Muista 50 %:n kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää 50 % siivouksen hinnasta verotuksessasi. Saat vähennystä jopa 2 400 € per henkilö vuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Trivsel siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Kodin ikkunoiden pesun voi varata kokonaan erikseen tai yhdistää esimerkiksi viikkosiivoukseen. Ota yhteyttä ja kysy ikkunapesusta maksuton tarjous heti tänään!

Ota yhteyttä