Ikkunoiden pesu

Puhtaat ikkunat kirkastavat koko huoneiston ilmeen ja ovat valoisan ja viihtyisän toimiston perusedellytys. Jotta laseihin kertyvä pöly ja lika ei pääsisi vähentämään sisään pääsevän valon määrää, ikkunanpesu tulee suorittaa säännöllisesti. Pesukertojen tiheys riippuu rakennuksen ympäristöstä. Lian ja pölyn määrä, liikenne ja sääolot vaikuttavat kaikki siihen, kuinka usein ikkunanpesu tulee tehdä.

Ikkunoiden pesu hinta luotettavasti Trivsel

Ammattilaisen suorittama ikkunanpesu säästää aikaa ja rahaa

Kun annat ikkunanpesun Trivselin tehtäväksi, voit olla varma erinomaisesta lopputuloksesta. Ammattilaisemme pesevät tuhansia ikkunoita vuodessa pienistä kaupoista suuriin rakennuksiin, kuten kouluihin ja toimistokomplekseihin. Paras lopputulos edellyttää paitsi osaamista, myös oikeita menetelmiä ja aineita. Ammattilaisen tekemä ikkunoiden pesu säästää aikaa ja rahaa.

Tehokkaita työkaluja, jotka säästävät aikaa ja rahaa

Trivsel käyttää myös Reach- ja Wash-järjestelmää, jolla pääsemme pesemään jopa 10 metrin korkeudessa olevat ulkoikkunat – ilman hissiä. Tämä menetelmä säästää aikaa sekä rahaa. Käytämme järjestelmässä ultrapuhdasta vettä, joka takaa kiiltävät puhtaat ikkunat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja selvitä ammattilaisten suorittama ikkunoiden pesu hinta heti tänään!