Ikkunanpesu

Nauti kirkkaista ikkunoista ilman vaivaa

Puhtaat ikkunat ovat tärkeä osa kodin viihtyisyyttä, ja ne tulisi pestä säännöllisesti. Mutta käsi sydämelle, kuinka monta kertaa kodin ikkunanpesu on jäänyt tekemättä tai lykätty tulevaisuuteen? Niinpä. Kannattaakin antaa ikkunanpesu ammattilaisen tehtäväksi. Siten voit itse rentoutua ja nauttia kirkkaista, puhtaista ikkunoista vaivattomasti. Jos ikkunoiden pesu hinta mietityttää, niin ota yhteyttä meihin ja me kerromme sinulle mielellämme lisää.

Ikkunanpesu hinta askarruttaa mieltäsi ota yhteyttä Trivsel Oy

Kodin ikkunanpesu vuosien kokemuksella

Trivselillä on ikkunoiden ammattimaisesta pesemisestä vuosien kokemus. Asuitpa kerros-, rivi- tai omakotitalossa, pesemme ikkunasi puolestasi nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme vain parhaita välineitä ja ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Pesemme helposti myös korkeimmat ikkunasi

Trivsel käyttää myös Reach- ja Wash-järjestelmää, jolla pääsemme pesemään jopa 10 metrin korkeudessa olevat ulkoikkunat – ilman hissiä. Näiden työkalujen avulla pääsemme myös pesemään ullakon ikkunat ilman ongelmaa. Käytämme tässä menetelmässä ultrapuhdasta vettä, joka takaa kiiltävät puhtaat ikkunat

Ikkunanpesu hinta askarruttaa kysy lisää Trivsel Oy

Muista vuoden 2023 kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi -sivuilta.

Ammattilaisen suorittama ikkunanpesu säästää aikaa ja rahaa

Kun annat ikkunanpesun Trivselin tehtäväksi, voit olla varma erinomaisesta lopputuloksesta. Ammattilaisemme pesevät tuhansia ikkunoita vuodessa pienistä kaupoista suuriin rakennuksiin, kuten kouluihin ja toimistokomplekseihin. Paras lopputulos edellyttää paitsi osaamista, myös oikeita menetelmiä ja aineita. Ammattilaisen tekemä ikkunoiden pesu säästää aikaa ja rahaa.

Tehokkaita työkaluja, jotka säästävät aikaa ja rahaa

Trivsel hyödyntää edistyksellistä Reach- ja Wash-järjestelmää, jonka avulla voimme tehokkaasti puhdistaa jopa 10 metrin korkeudessa sijaitsevat ulkoikkunat ilman tarvetta hissille. Tämä innovatiivinen pesumenetelmä ei ainoastaan tuo säästöjä aikaa ja rahaa, vaan myös tarjoaa tehokkaan ratkaisun korkealle sijaitsevien ikkunoiden puhdistamiseen. Käytämme järjestelmässämme erityisen puhdasta ultravettä, joka taatusti jättää ikkunat kiiltävän puhtaiksi.

Ota yhteyttä

Ikkunanpesu hinta askarruttaa mieltäsi? Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä ikkunanpesusta maksuton tarjous heti tänään!