Trivsel siivouspalvelu Helsinki

Trivsel siivouspalvelu Helsinki

Oletko tyytyväinen toimistosi siivoukseen? Haluaisitko parempaa palvelua siivousyritykseltä? Trivsel on tehokas ja joustava siivousyritys, joka pitää toimistosi, asuntosi, liiketilasi ym. aina tiptop-kunnossa, sinun ehdoillasi. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme Pietarsaaressa ja sen lähikunnissa vuodesta 2009.

Räätälöidyt siivouspalvelut asiakkaan ehdoilla

Tarjoamme räätälöityjä siivouspalveluita, jotka joustavat sinun tarpeidesi mukaan. Tarvekartoitus tehdään aina läheisessä yhteistyössä kanssasi. Otamme tarkasti huomioon asiakkaan erikoistarpeet ja aikataulut ja sovimme tehtävät työt ja siivousajat niiden mukaan. Ikkunanpesu Helsinki ja lähiseutu hoituu myös ammattimaisesti, laadukkailla välineillä ja Reach- ja Wash-järjestelmää käyttäen, näin pääsemme pesemään jopa 10 metrin korkeudessa olevat ulkoikkunat – ilman hissiä.

Henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua. Toimintamme on joustavaa ja kustannustehokasta, asiakkaan tarpeet huomioivaa. Panostamme myös jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoon ja työhyvinvointiin, mikä näkyy sinulle ensiluokkaisena työnjälkenä ja iloisena tervehdyksenä, kun kohtaat työntekijämme. Tutustu siivousfirma Trivsel palveluihimme ja ota meihin yhteyttä oitis!

Ota yhteyttä

Helsinki ja lähiseutu, jättäkää yhteydenottopyyntö tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä.

Muista kotitalousvähennys vuonna 2023

Kaikki palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi -sivuilta.