VI ANSTÄLLER EN TEAM-KOORDINATOR

Vi anställer nu en Team-koordinator till vårt företag. Din uppgift är att leda och planera de dagliga uppgifterna samt att vara i kontakt med våra kunder.
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och trivs att hjälpa andra att lyckas. Hos oss är trivsel, gemenskap och samarbete viktigt. Därför söker vi nu en nyckelperson att leda och utveckla arbetet tillsammans med vår personal, teamledare och vår ledning.
 
Erfarenhet från städbranschen är viktigt för att kunna planera och koordinera uppgifterna, viktigast är ändå förmågan att kommunicera samt att sprida en god anda i teamet.
 
Språkkunskaper som behövs för att lyckas i arbetet är svenska, finska och grundläggande engelska kunskaper.
 
Vi har ett eget program för att planera arbetslistor och följa upp arbetstid. Vi skolar dig för uppgiften samt ger skolning om de program som du kommer att använda i ditt arbete.
Låter arbetet intressant? Hör av dig till oss så kan vi diskutera närmare, eller sänd en fritt formulerad ansökan via länken nedan, senast 30.11.2021.
Anställningen är heltid, 37.5 timmar per vecka.

Intresserad av att jobba med oss?

Trivsel är ett modernt och nytänkande städföretag som erbjuder städtjänster åt företag och privatpersoner i Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa och Helsingfors. Vi söker alltid efter glad och flitig personal i dessa områden.

Vi vill att du trivs

Vi bryr oss om vår personal och vill att du trivs. Vi hjälper dig utveckla din kompetens genom kontinuerlig skolning och stöd i arbetet med möjlighet att påverka. Vi erbjuder också modern och fräsch utrustning som skapar förutsättning för att lyckas. Framförallt har vi ett fantastiskt team som ställer upp för varandra och hjälper varandra i vått och torrt.

Kom med

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en arbetsansökan. Kontakta oss för frågor eller mer information:

Pia Stordahl ( rekrytering ): 044 982 8272

 

Marina Asplund (projekt- och byggstädning): 044 585 6258