Trivsel städservice Helsingfors

Trivsel erbjuder städning för företag i Helsingfors

Är du nöjd med städningen av dina lokaler? Vill du ha bättre service från ett städföretag? Trivsels städtjänster är en effektiv och flexibel tjänst som ser till att ditt kontor är i tiptop skick, anpassade efter dina preferenser. Vi har betjänat nöjda kunder i Jakobstad från 2009, och har sedan dess även startat upp avdelningar i Vasa och Karleby. Trivsel erbjuder städning av kontor och företagsutrymmen i Helsingfors .

Städtjänster Helsingfors: skräddarsydda tjänster på kundens villkor

Vi erbjuder skräddarsydda städningstjänster, som är anpassade efter dina önskemål. Vi går alltid tillsammans igenom städbehoven med kunden för att säkra alla behov och kunna erbjuda tjänster enligt det. Vi tar i beaktande kundens specialbehov och tidtabell och vi anpassar städningen efter dessa önskemål.

Personlig och vänlig service

Vi erbjuder alltid personlig och vänlig service. Vår verksamhet är flexibel och kostnadseffektiv. Vi investerar kontinuerligt i vår personals kunnighet och arbetstrivsel. Detta syns i de förstklassiga städresultaten och i den glada hälsningen du får då du träffar våra arbetstagare. Bekanta dig med våra Städning Helsingfors -tjänster och ta kontakt redan i dag!

Ta kontakt

Helsingfors och närliggande områden, lämna gärna en förfrågan eller kontakta oss direkt.

Kom ihåg hushållsavdraget

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Läs mer om hushållsavdraget på vero.fi.