Vi hjälper dig så flytten går snabbt och smidigt

Stressar den kommande flytten dig redan? Det är tidskrävande och tungt att packa ner, organisera, packa upp och organisera igen. En flytt kräver både noggrann planering och hög stresstålighet. För att komma undan detta kan du anlita Trivsels flyttservice för att få både flytten och flyttstädningen fixat på ett professionellt sätt.

Trivsels flyttservice, med rätt utrustning och hjälp går flytten smidigt

Flyttservicen anpassas efter dina behov. Tjänsten kan innehålla allting som ingår i flytten, från att packa ner till att packa upp dina saker i ditt nya hem. Flyttstädning kommer ofta inte i tanke eller så är du för utmattad efter allt flyttande. När sakerna är borta, ska lägenheten ännu skuras och moppas.

 

För att undvika bekymmer och dessutom spara tid är det enklast att anlita en städfirma som har de redskap som behövs. För att huset eller lägenheten skall vara behaglig att visa vidare åt en ny ägare eller för att hålla hyresvärden nöjd, är det viktigt att utrymmet som du hyrt lämnas snyggt och skinande rent.

Kom ihåg 50% hushållsavdrag

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Tack vare ett hushållsavdraget kan du dra av 50% av kostnaden från din skatt, upp till 2 400 € per person per år. Läs mer om hushållsavdraget här.

 

Ta kontakt
Stressa inte i onödan för din flytt, boka vår flytt- och städservice istället. Ta kontakt och fråga efter en gratis offert idag!

Ta kontakt