Kronqvist

“Våra ledord i allt det vi gör är kvalitet, service, kompetens! För att lyckas med detta kräver vi samma sak av våra samarbetspartners, Trivsel uppfyller våra krav inom samtliga områden. Flexibilitet är en av deras starkaste egenskaper!”

Marcus Jansson

City Car Wash

“För oss är det viktigt att kunden alltid ser en ren tvätthall då dörrarna öppnas, det höjer på upplevelsen av biltvätten. Vi är mycket nöjda med Trivsels höga standard och deras flexibilitet – då våra tvättar är öppna dygnet runt sker rengöringen av tvätthallarna på obekväma arbetstider. Det känns också bra att utvecklingsförslag och respons tas på allvar och åtgärdas snabbt.”

Mattias Enlund

Genero

“Städtjänsterna och servicen Trivsel har utfört på Generos kontor i både Helsingfors och Jakobstad har fungerat väldigt bra. Det är lätt att få kontakt med företaget, och man får snabba svar på eventuella frågor eller ändringar i tjänsten. På det här viset får man känslan att Trivsel är mer än bara ett städbolag – De ser till att helheten fungerar!”

Sebastian Östman

MKM Solutions

”Trivsel sköter både byggstädning och slutstädning vid våra byggprojekt. Vi har varit jättenöjda med den personliga servicen som ett lokalt företag kan ge, dessutom har städningen varit av hög kvalitet. Trivsel har klarat av de stränga tidtabellerna som råder inom byggnadsbranschen med bravur.”

Mats Östman

Byggrak Consulting Ab

”Jag har anlitat Trivsel flera gånger och jag blir förvånad varje gång på deras yrkesskicklighet och servicevilja. Har också haft nytta av deras tjänster inom andra områden än städning. Vi har litat på att arbetet är gjort till rätt tidpunkt, fast tidtabellen har många gånger varit kort. Trivsel är lyhörda för våra synpunkter och önskningar, de sköter sitt uppdrag med stort allvar och är alltid trevliga att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera Trivsels tjänster, det blir gjort på ett trevligt sätt!”

Carl-Gustav Björk

Optima

”Tillbyggnaden och omändringen av utrymmen vid Optima utfördes under augusti 2013 – augusti 2014. Trivsel ansvarade för byggstädning under byggtiden samt var det företag som hade resurser och kompetens att utföra slutstädning av projektet under en mycket krävande tidtabell.”

Rabbe Ede

Sotka

”Vi valde Trivsel för att det känns tryggt med ett lokalt företag. Deras kvalitet och pris är vi nöjda med!”

Tommi Oikkonen