Ett rent hem och mindre stress

Borta bra men hemma bäst. Speciellt när det är rent och fint hemma. Överlåt hemstädningen till Trivsel och få mer tid över till det som är viktigt för dig. Vår hemstädning anpassas enligt dina behov. Vi utför tillfällig eller regelbunden hemstädning på de tidpunkter och dagar som passar dig.

Städning i Vasa, siivous Vaasa Trivsel

Hushållsavdrag

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag.

Läs mer

 

Ta kontakt

Fråga efter en gratis offert på hemstädning idag!

Ta kontakt

Regelbunden hemstädning för mindre bekymmer

Gör din vardag enklare genom att beställa regelbunden hemstädning. Vi kan ta hand om städningen t.ex. Varannan eller varje vecka. Våra tjänster anpassas alltid enligt dina önskemål men i en normal regelbunden hemstädning ingår:

 

 • Dammsugning
 • Dammtorkning av fria ytor
 • Fuktmoppning
 • Torkning av speglar
 • Badrumstvätt

Grundlig rengöring för att få hemmet extra fint

För att hålla ditt hem i tip-top -skick rekommenderar vi även att göra en grundlig rengöring ca. varannan månad. Du kan även beställa en grundlig rengöring inför t.ex. kalas eller högtider för att få hemmet extra fint. I en grundlig rengöring ingår till exempel: 

 

 • Rengöring av ugn, kylskåp & bastu
 • Textilvård
 • Golvvaxning
 • Övriga specialstädningar enligt önskemål

Vanliga frågor

Behöver jag ha egna städredskap?

Nej. Till skillnad från många städföretag så har våra städare alltid med sig allt städmaterial som behövs för uppdraget, inklusive stegar och dammsugare. Ifall du t.ex. önskar att vi använder dina tvättmedel så går det också bra.

 

Måste jag vara hemma när städaren kommer?

Du behöver inte vara hemma för vår skull, men det går bra ifall du vill vara det. I annat fall kommer vi överens om ett ställe där nyckeln finns (t.ex. en kodbox) eller så får vi en reservnyckel. Ifall du ger oss en reservnyckel förvaras den alltid säkert och är kodmärkt så att ingen annan vet till vilket hus vart den hör.

 

Måste jag plocka upp innan städaren kommer?

Du behöver inte plocka upp innan vi kommer och städar, men det ger oss förstås mer tid för att städa.

 

Måste jag göra upp ett avtal?

Nej. Vi tror att du kommer vara nöjd med städningen och vi kräver därför inga bindande avtal. Ifall du är missnöjd med städningen korrigerar vi det alltid.

Såhär enkelt anlitar du hemstädning

 1. Skicka in en offertförfrågan eller ring oss för en gratis offert. 
 2. Vi går igenom vilka saker du vill att vi städar samt vilken dag och tid som passar dig. Ifall du önskar kan vi även komma hem till dig och göra en kostnadsfri kartläggning.
 3. Vi ser till att du får ett skinande rent hem! Vid regelbunden städning får du en ordinarie städare, vilket innebär att det alltid är samma person som har hand om städningen.
 4. Ansök om hushållsavdrag så får du 50 % tillbaka.

Hushållsavdrag

Alla våra tjänster berättigar till hushållsavdrag. Upp till 2 400 € per person per år

Läs mer

 

Ta kontakt

Fråga efter en gratis offert på hemstädning idag!

Ta kontakt